Vad innebär det att skapa samtalslänk i

Vad innebär det att skapa samtalslänk i

Med varje ny WhatsApp-uppdatering finns det små detaljer i applikationen som ändras eller verkar nya, vilket överraskar många användare. Många har undrat de senaste månaderna vad innebär det att skapa samtalslänk i whatsappoch det är så att när vi öppnar fliken “Samtal” i appen visas det här meddelandet precis ovanför vår samtals- och videosamtalshistorik.

Samtalsbindningar är en ny funktion som gör att du kan vem som helst med appen kan gå med i ditt WhatsApp-samtal. Dessa länkar är en idealisk lösning för att ringa gruppvideosamtal mellan medlemmar på kontoret eller en klass, vilket gör det inte längre nödvändigt för skaparen av klassen att ha alla kontakter som måste skrivas in i sin kontaktbok.

Genom att klicka på ‘Skapa samtalslänk’ måste du välja vilken typ av samtal du vill att det ska vara, om bara ljud eller även med vídeo. Sedan behöver du bara välja ‘Kopiera länk’, ‘Skicka länk med WhatsApp’ eller ‘Dela länk’ om du vill skicka den till en annan person på annat sätt, som y también-articulo eller ett privat Instagram-meddelande. WhatsApp-samtalslänkar är giltiga i 30 dagar.

Hur många personer kan gå med i ett WhatsApp-samtal

Med tiden ökar också kapaciteten hos applikationen, till den grad att den kan bli en effektiv ersättning för Zoom, videosamtalsappen som har varit framgångsrik sedan pandemin. Många tvivlar på hur många personer kan gå med i ett WhatsApp-samtaloch för tillfället är det möjligt att genomföra vilket arbetsmöte som helst på ett lösningsmedelsmässigt sätt med denna funktion.

Det maximala antalet personer som kan läggas till i ett WhatsApp-samtal eller videosamtal är för närvarande 32. Naturligtvis måste alla deltagare se till att de använder den senaste versionen av applikationen, eftersom detta antal var lägre i tidigare versioner. Den första kontakten som visas när du går in i ett WhatsApp-gruppsamtal är värd för samtalet, det vill säga användaren som skapade det.

Hur man hindrar någon från att delta i ett WhatsApp-samtal om det har gjorts med länken

En nackdel med den här funktionen i Misión-snabbmeddelandeappen är att när du skapar en samtalslänk kan du inte lägga till ett lösenord för att komma åt den. Detta leder till att användare som är oönskade av värden kan komma in i samtalet. Om du vill veta hur man hindrar någon från att delta i ett WhatsApp-samtal om det har gjorts med länkendet finns en metod som gör att du kan ha större kontroll över allmänheten som är närvarande i den.

Enligt WhatsApp, användare som värden har blockerat i sin applikation kommer inte att kunna delta i några samtal som den har skapat. Därför, om du är medveten om att en person du inte ville ha är medveten om länken, kan du tidigare blockera dem i WhatsApp och på detta sätt, oavsett hur mycket de försöker komma åt vía länken, kommer de inte att lyckas.

Det måste understrykas att denna åtgärd endast kommer att vara effektiv om blockaden är effektiv innan tillträdet. Om en person blockeras när de redan har gått in i videosamtalet kommer det inte att träda i kraft. i alla fall, alltid det är lämpligt att dela samtalslänkarna med personer du litar mest påsärskilt om ämnet som ska diskuteras i det är känsligt eller privat, som arbets- eller familjefrågor.

Vi hoppas att du gillade vår artikel Vad innebär det att skapa samtalslänk i
och allt som har med saker att göra inom teknikvärlden, mobiltelefoner och den tekniska världen.

 Vad innebär det att skapa samtalslänk i
  Vad innebär det att skapa samtalslänk i
  Vad innebär det att skapa samtalslänk i

ntressanta saker att veta innebörden: Mobiltelefon

Här lämnar vi också ämnen relaterade till:Teknologi