Vad betyder “du är bland deras kontakter” i

Vad betyder “du är bland deras kontakter” i

Det är möjligt att en användare har dykt upp på TikTok och bredvid den en etikett som säger “du är bland deras kontakter”. om du undrar vad betyder “du är bland deras kontakter” på TikTok Vi kommer att berätta varför det visas och hur du tar bort det.

Den här etiketten visas pga den visade användaren har lagt till dig i sin telefonbokslista. I TikTok kan du länka ditt telefonnummer till ditt konto, om du gör det kommer förslag på profiler att följa. Det här är profilerna för de personer du har lagt till i din kalender. Uppenbarligen framträder du också för andra personer om de har dig registrerad.

Din profil kommer att visas för honom och bredvid den en etikett som säger “han är bland dina kontakter”. Dock, det skulle vara orättvist om han bara kunde hitta digså att du kommer att se deras profil och etiketten “du är bland deras kontakter”.

Detta händer bara när du delar din adressbok med TikTok. Om du inte gör det kommer ditt konto att fortsätta att rekommenderas till andra användare, men inte till dina kontakter eller den som lagt till dig. I slutet av artikeln kommer vi att visa dig hur du slutar dela din kontaktlista med TikTok, men det finns andra aspekter om användningen av kontakter på plattformen som du bör känna till i förväg.

Varför TikTok känner till mina kontakter

Efter att ha dechiffrerat vad “du är bland deras kontakter” betyder på TikTok, kommer vi att fördjupa oss i en annan fråga som plågar så många användare: “varför TikTok känner till mina kontakter”. Som vi sa i början av artikeln beror detta på att din kontaktbok har synkroniserats med applikationen.

När du registrerar dig för TikTok kan du göra det vía y también-articulo eller mobilnummer. Om du valde det senare är det troligt att det du ger plattformen tillstånd att känna till dina kontakter. Du kanske har gett det tillstånd under din profilskapande eller efter, men du gjorde det någon gång.

Vad som händer om TikTok känner till dina kontakter kommer plattformen att använda denna information för att rekommendera konton för personer som du har lagt till i din kalender. Det kommer också att visa dig videor av dessa personer och föreslå profiler som du har flera gemensamma kontakter med.

Hur man slutar dela min adressbok med TikTok

Om du vill att ingen ska se etiketten “du är i deras kontakter” på TikTok, kan du sluta synkronisera ditt schema. På så sätt kommer TikTok inte att kunna komma åt dina kontakter, även om du också kan välja att plattformen inte rekommenderar ditt konto till användare som har ditt nummer sparat. Båda alternativen är användbara, så först kommer vi att visa dig hur man slutar dela min adressbok med TikTok och sedan hur man undviker att bli rekommenderad.

För att sluta dela din adressbok med TikTok, gör följande. Gå in i applikationen och sedan din profil. Därifrån trycker du på de 3 ränderna i det övre högra hörnet. En meny visas längst ned på skärmen där du måste välja Inställningar och sekretess. Från Inställningar, tryck på Sekretess och sedan på Synkronisera kontakter och Fb-vänner. Slutligen, avmarkera rutan Synkronisera kontakter.

På så sätt kommer du att sluta dela dina telefonnummer med TikTok, men de kommer fortfarande att sparas på plattformens server. För att ta bort dem därifrån och radera alla deras spår, välj “Ta bort tidigare synkroniserade kontakter”som är markerad i rött, från fliken Synkronisera Fb-kontakter och vänner.

Förutom, om du vill behålla synkroniseringskontakterna men inte rekommenderas till den som har ditt nummer, tryck på Rekommendera ditt konto till andra på fliken Sekretess och avmarkera rutan Kontakter. Du kan också avmarkera de andra för att inte bli rekommenderade till dina Fb-vänner, användare med gemensamma kontakter eller personer som skickat länkar till dig. Det senare inkluderar de länkar som delas utanför det sociala nätverket, som WhatsApp. Ditt konto kommer fortfarande att rekommenderas, men inte till dessa grupper.

Du vet redan vad “du är bland deras kontakter” betyder i WhatsApp och hur du förhindrar att ditt konto rekommenderas. Om du vill att ditt konto ska rekommenderas igenmarkera motsvarande rutor.

Vi hoppas att du gillade vår artikel Vad betyder “du är bland deras kontakter” i
och allt som har med saker att göra inom teknikvärlden, mobiltelefoner och den tekniska världen.

 Vad betyder  Vad betyder  Vad betyder

ntressanta saker att veta innebörden: Mobiltelefon

Här lämnar vi också ämnen relaterade till:Teknologi