Ansökningar

The Sims 4: Cottage Living fick mig att vilja ha den söta dödsfilmen

Sims expansionspaket brukade vara spelväxlare. Bokstavligen. När jag tänker på att spela Superstar, Hot Date eller Makin’ Magic minns jag att jag spenderade timmar på en expansion utan att bli uttråkad tack vare de oändliga möjligheter de erbjöd. Var och en fungerade som ett fristående spel, snarare än att bara komplettera upplevelsen av huvudspelet.

Snabbspola fram till 2021 och saker är lite annorlunda. Vi har sett tre huvudsakliga Sims-spel släppt sedan dessa tidiga dagar, och otaliga expansioner över dem alla, med varje expansion en något mer urvattnad upplevelse än den förra. När en expansion blockerar ett gäng nytt innehåll, NPC:er och funktioner, känns det nu som att en expansion har minskat; Uppdelat i paket, kit och expansioner. Dessa förpackningar blir nyheter som slits ut snabbt, med liten eller ingen livslängd. Som ett länge Sims-fan var det frustrerande att titta på.

Men som alla andra Sims-fans var han fortfarande exalterad över utsikterna till The Sims 4: Cottage Living. Äntligen kunde jag odla stora grödor, bli vän med det lokala djurlivet, sköta min egen boskap, i allmänhet leva av marken och njuta av det (nästan) lugna landsbygdslivet som varje stad drömmer om. Men även om The Sims 4:s senaste expansion verkligen erbjuder några välbehövliga funktioner, försvann nyheten snabbt. Det dröjde inte länge förrän jag kom på mig själv med att städa ur gården igen, min gråa fågel flög runt mina fötter och undrade om jag skulle låta min gamla Kentucky-tupp picka ihjäl mig för att bota tristess.

drömstuga

Stugliv i The Sims 4

(Bildkredit: EA Maxis)

Jag börjar mitt Cottage Living-äventyr med att skapa countryversionen av mig själv som skulle ha levt i ett annat liv: en bikupa-frisyr, en körsbärsklänning och opraktiska klackar, jag menar, vem vill inte kasta ner ladan i stiletter? Det finns massor av nya kläder och frisyrer att leka med, från bekväma hoodies och skor till mer polo-royal looks. Min personlighetstyp i spelet ser mig som en djurvän och kock, vilket är sant, och det borde bara tjäna mig väl i mitt nya jordbruksliv.

Expansionen lägger till ett nytt område till ditt spel, kallat Henford-on-Bagley, vilket är perfekt engelska. Efter att ha loggat in på huvudsystemet på ett smart sätt, fuskar han för att få min sim några extra simoleoner – gårdar är inte billiga, okej? – Jag valde en charmig tegelstuga med halmtak i utkanten av stan, med en prefabricerad lada och djurskjul, för att transportera min sim. Det är en trogen rekreation av de typer av hem du ser på den engelska landsbygden: hemtrevlig, massor av träbänkar och dolda båshål, dånande lägereldar. Jag känner mig direkt hemma. Men det finns arbete att göra.

Stugan är fin, men jag skulle kunna göra det med en gran innan jag får vristen fast i kogödsel. Oseriöst raserade jag några rabatter och byggde ytterligare ett djurskjul, satte upp torra stenmurar och en rosenklädd grind runt den. Det finns många andra stugkonstruktionsalternativ, var och en på stereotyp engelska som du kanske föreställer dig: kullerstensväggar, halmtak, etc. Om du alltid har drömt om att bygga din perfekta stuga är det här expansionen för dig.

djurskydd

Stugliv i The Sims 4

(Bildkredit: EA Maxis)

När stugan väl är byggd börjar det hårda arbetet. Jag köper några kycklingar till mitt skjul (ett par tuppar, olikfärgade höns och en kyckling för gott skull) och fyller mina djurkojor med en ko och en lama (man kan bara ha ett djur per skjul, och man kan bara välja lamadjur eller kor, även om de har olika färg).

”Jag har maskerat en räv som en tjuv så att jag kan se när han kommer: min nya ärkefiende. Och här sitter jag och tänker att livet på landet ska vara stressfritt.”

Djurvård är tidskrävande, men det är åtminstone initialt ett universalmedel. Varje morgon vaknar min sim och går igenom sin dagliga rutin med att äta och diska innan de städar ur skjul och lador, matar djuren och samlar in deras produkter. När det gäller kycklingar kan du helt enkelt samla ägg från gården varje morgon, erbjuda några ägg som produkter och några för kläckning om du placerar dem i en inkubator inne i gården, även om du inte kan ha ett oändligt antal kycklingar. När det gäller laman måste hennes ull klippas, trots hennes tendens att vara samarbetsvillig om inte en ordentlig relation har byggts upp med henne. Inte överraskande behöver kor mjölkas och kommer också att vägra spela boll om du inte har lyssnat på dem tillräckligt länge.

Allt detta låter ganska grundläggande, och mer, men när du är klar med att städa, samla in produkter, mata och umgås med djuren, är kycklingarna klara. mycket Varelser i nöd: dagen är över. Inte ens att bära mitt fjäderfä med hattar och haklappar gör det inte lättare att dra.

Jag har också några enorma grödor med högt underhåll som måste tas om hand, med anpassningar packade med auberginer, pumpor och mer. Jag försöker bli vän med de lokala vilda djuren (fåglar, kaniner, rävar) för att hjälpa mig underhålla gården, men när jag blev vän med en kanin var den borta och en ny dök upp som var mycket mindre användbar. Och få mig inte igång med att rävar försöker, mellan alla dessa aktiviteter, stjäla dina kycklingar, såvida du inte blir vän med dem och säger åt dem att sluta. Jag klädde ut en räv till en tjuv så att jag kunde se hans dejt: min nya ärkefiende. Och jag tror att livet på landsbygden ska vara stressfritt.

För att vara rättvis så hoppade jag in i djupet. Jag valde att möjliggöra två nya utmaningar, en som tillåter vilda rävar och en som låter mig leva från marken; det senare innebär att ditt kylskåp inte fylls på igen, så du måste beställa matleverans eller leva på vad du vill. Djur producerar.

fixa finchwich

Stugliv i The Sims 4

(Bildkredit: EA Maxis)

Denna produkt går också långt för att säkra skryträttigheter i byn. Grannskapets huvudsakliga nav är Finchwich, en pittoresk by med en pub, några fönsterbutiker, ett par stånd som säljer produkter och produkter, med ett stånd som ibland drivs av den motbjudande Agnes Crumplebottom, som inte älskar något mer än att slå dig med en väska i handen om han vågar flirta illa i sin närhet.

Viktigast av allt är att den gröna staden är miljön för den veckovisa Finchwich-mässan, där simmar från grannskapet tar med sina bästa produkter eller djur för att tävla. Showen har en annan produktionskategori varje vecka, och jag har bestämt mig för att vinna dem alla: nästa kategori är ägg, och jag är säker på att jag kommer att vinna där. De bästa planerna för möss och män.

Jag sätter in ett chokladägg och lägger ner det med kärleken till min älskade höna Mai och lämnar det för inspektion. Efter att ha blivit mobbad av en annan tävlande, tur att hon inte satte en stut i ansiktet på mig, tog hon tredjeplatsen. En vecka av hårt arbete för detta… allt som kommer att göras nästa vecka. Och jag gjorde det igen under de följande veckorna också, och bjöd på blåbärspannkakor, kopris och jordgubbsmjölk, men även när jag vann kände jag att det fanns mycket arbete för så lite belöning.

För att lindra min stress börjar jag samla in uppdrag från byns styrelse, som låter dig utföra olika uppgifter för byborna i utbyte mot belöningar: hämta matbeställningar, skapa en korsstygn för Agnes Crumplebottom eller leverera en kista till borgmästaren … Dessa uppgifter ger dig ett mål att arbeta mot, och de är inte alltid lätta, men med tiden börjar de också bli ett jobb.

sliten mormor

Stugliv i The Sims 4

(Bildkredit: EA Maxis)

För varje dag som går börjar det nya med Henford-on-Bagley och mina dyrbara djur att tömmas på mig. Det finns bara så mycket korsstygn jag kan göra i en bar som inte serverar pints av öl (en engelsk stapelvara), och bara så många kycklingskämt jag kan berätta innan jag börjar känna mig inaktuell.

”Min kyckling börjar dö och under tiden är jag lättad över att jag inte tog så mycket hand om den och lämnade mindre av en tupp för att underhålla mig själv på morgonen. Jag överväger till och med att låta min äldsta Kentucky hacka ihjäl mig. lite spänning.”

Min kyckling börjar dö och under tiden är jag lättad över att jag inte tagit så mycket hand om den och mindre av en tupp att underhålla på morgonen. Jag funderar till och med på att låta min Kentucky, som är äldre än mig, klicka ihjäl mig för lite av en spänning (den här Kan du Det händer redan, jag sa ju, kycklingarna är i nöd).

Sammantaget känns Cottage Living inte som ett helt nytt spel, det känns som att det har funnits ett tag förutom basspelet; Att slutföra basspelet skulle förmodligen vara vad EA Maxis var ute efter, men jag skulle ha gillat det. hon hade åtminstone haft en ny karriär för att utveckla henne, eller något extra odlingsobjekt som inte fick henne att känna likadant varje dag. Där borta De Det finns mycket nytt innehåll här och några härliga små detaljer som gör kursen till liv, men inom några timmar kände jag att jag hade upplevt allt som fanns att erbjuda.

Relaterade inlägg

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK