Telegram: för att kunna se allt innehåll

Telegram: för att kunna se allt innehåll

Även om det inte är något särskilt frekvent, finns det möjlighet att någon gång försöker komma in i en grupp av Telegram och låter dig inte se allt innehåll som har delats på den. Istället får du meddelandet “För att se allt innehåll måste du dela grupplänken 3 gånger.”

Nej, du gjorde inget fel när du försökte gå med i gruppen och det behöver inte vara en grupp som delar skadlig programvara eller något liknande. Det är helt enkelt ett konfigurationsalternativ som gruppadministratörerna har använt, enligt vilket alla som vill komma in måste dela gruppen med andra användare.

Detta är inte ett alternativ som du kan hitta inbyggt i Telegram, men för att komma åt det som utvecklare måste du använda en bot. Men som användare behöver du inte göra något speciellt utöver att dela länken.

Målet med att implementera denna funktion är att få att gruppen är känd av många fler.

Och det är att om varje person som försöker komma åt gruppen får 3 nya användare det normala är att antalet komponenter i gruppen ökar avsevärt på kort tid. Därför är det här alternativet ett mycket effektivt sätt att marknadsföra gruppen, även om det också kan generera ett visst avslag för vissa användare.

Hur man går in i Telegram-grupper som ber dig att dela en länk

Om du vill gå in i Telegram-grupper som ber dig att dela en länk Du måste göra vad de ber dig direkt, det vill säga skicka inbjudningslänken till gruppen till minst tre andra personer. När du har gjort det kommer du att ha tillgång till allt innehåll som hade dolts för allmänheten av administratörerna.

Ditt “ansvar” är begränsat enbart till att skicka länken till andra användare. Det spelar ingen roll om de bestämmer sig för att försöka komma åt gruppen också eller inte.. Helt enkelt genom att skicka länken tre gånger kommer du att kunna komma åt allt innehåll utan större problem. Att gå med eller inte är den andres beslut.

Trots det rekommenderar vi att du alltid delar inbjudningslänken till Telegram-grupper till personer som du tror kan vara intresserade av dess innehåll. Att skicka en inbjudningslänk till någon som inte alls är intresserad av det du pratar om kan vara irriterande och påträngande.

Om du inte delar länken kommer du förmodligen att kunna komma åt gruppen, men du kommer inte att kunna se allt innehåll som delas på denförmodligen utelämnar det mest intressanta.

Vilken bot ska man använda på Telegram så att de delar din privata grupp innan de kan komma in

Om du är gruppadministratör och har läst det här inlägget undrar du förmodligen vilken bot som ska användas i Telegram så att de delar din privata grupp innan de kan komma ineftersom det som vi har förklarat kan vara en intressant form av marknadsföring.

Även om det finns flera alternativ i detta avseende, är det mest rekommenderade Grupphjälpbot. Men du måste komma ihåg att för att komma åt funktionen som de måste dela din länk för att komma in i gruppen måste du ha ultrapro-funktionaliteten, så du kommer inte att kunna använda den här funktionen om du är användare av gratis version.

Priset för denna ultra pro-version är ca två dollar i månaden, så det är inte alltför omöjligt i händelse av att du ska leda en grupp professionellt. Och om du innan du betalar vill vara säker på att det den erbjuder dig passar vad du behöver, kan du prova de betalda funktionerna gratis i grupper på mindre än 5 personer.

Vi hoppas att du gillade vår artikel Telegram: för att kunna se allt innehåll
och allt som har med saker att göra inom teknikvärlden, mobiltelefoner och den tekniska världen.

 Telegram: för att kunna se allt innehåll
  Telegram: för att kunna se allt innehåll
  Telegram: för att kunna se allt innehåll

ntressanta saker att veta innebörden: Mobiltelefon

Här lämnar vi också ämnen relaterade till:Teknologi