Om jag avblockerar någon på WhatsApp, kommer de att göra det

Om jag avblockerar någon på WhatsApp, kommer de att göra det

Innan vi börjar, låt oss göra något klart. Att avblockera någon på WhatsApp är inte detsamma som att ta bort en kontakt. När du tar bort någon kommer den presenten inte längre att visas i din kontaktlista. Men när du avblockerar dem visas den presenten fortfarande på din lista, men du kan helt enkelt skicka ett meddelande till dem igen om du vill.

Varför skulle vi vilja göra detta? Tja, ibland behöver vi bara lite utrymme eller så vill vi glömma något argument eller missförstånd. Men hur vet vi om den presenten inser att vi har låst upp dem? Läs vidare för att ta reda på det Om jag avblockerar någon på WhatsApp får de reda på det eller inte!

Om du vill avblockera någon från whatsapp:

Om den presenten inte har ditt nummer sparat i sin kontaktlista kommer de inte att märka det. Men om han har ditt nummer sparat och söker efter dig i sin kontaktlista kommer han att se att han inte längre har tillgång till din profil. Du kommer dock inte att få något meddelande om att du har avblockerat ditt nummer. Så om du behöver lite utrymme vet du vad du ska göra.

Om du är blockerad på WhatsApp, kan du skicka mensaje de texto?

Om någon blockerar dig på WhatsApp kommer du inte att kunna skicka meddelanden till dem vía appen. Du kommer inte att kunna se deras profilbild, deras status eller senast de var en línea. Det är som om den presenten försvann från den digitala världen för dig. Men vad händer om du bestämmer dig för att skicka ett vanligt sms till honom, precis som alla andra meddelanden?

Relaterad artikel:

Svaret är att det beror på. Om presenten som blockerade dig också har blockerat ditt telefonnummer på sin enhet, kommer du inte att kunna skicka mensaje de texto till dem. Men om ditt nummer inte har blockerats ännu, kan du tekniskt sett skicka dem ett mensaje de texto. Det garanterar dock inte att den presenten kommer att få ditt meddelande.

Hur man avblockerar någon från WhatsApp utan att de märker det

Det första alternativet är att avblockera presenten i fråga medan vi är sin conexión. För att göra detta kopplar vi helt enkelt bort WiFi eller mobildata från vår enhet och låser upp den. På detta sätt, om den presenten söker efter vår profil medan vi är sin conexión, kommer de inte att se att vi har låst upp den.

Ett annat alternativ är att avblockera presenten och blockera dem direkt efteråt. På så sätt kommer den presenten inte att se att vi har avblockerat dem. Men vi måste vara noga med att inte skicka några meddelanden innan vi blockerar henne igen, eftersom detta kan varna henne och göra henne misstänksam.

Hur man vet om de avblockerade dig på WhatsApp

För att ta reda på om en person inte längre har blockerat dig i meddelandeappen kan du utföra någon av dessa åtgärder:

  • Se om du kan se hans profilbild: Om profilbilden på presenten som blockerade dig visas igen kan de ha avblockerat dig.
  • Kontrollera din senaste anslutning: Om du kan se den senaste anslutningen för presenten som blockerade dig har de förmodligen avblockerat dig. Men tänk på att det också kan vara så att de helt enkelt har ändrat sina sekretessinställningar.
  • försök skicka ett meddelande till honom: Om ditt meddelande bara kommer ut med en bock, beror det på att det inte har levererats till mottagaren ännu. Om det kommer ut med två bockar beror det på att det har levererats till WhatsApp-servern. Om den kommer ut med två blå bockar beror det på att den har levererats och lästs av mottagaren.
  • Kontrollera om det visas i din kontaktlista: Om presenten som blockerade dig visas igen i din kontaktlista är du förmodligen inte längre blockerad.
  • Skapa en grupp med presenten som blockerade dig: Om du kan skapa en grupp med presenten som blockerade dig beror det på att de har avblockerat dig.

Hur man tar bort blockeringsmeddelandet i WhatsApp

Du kan radera konversationen, stänga av internet innan du avblockerar presenten eller avblockera och blockera igen omedelbart. Med dessa consejos kan du enkelt ta bort meddelandet “Upplåst”. åhOm du avblockerar någon på WhatsApp får de reda på det att du har låst upp den, så ta dina försiktighetsåtgärder!

” RELATERAD: Kan du återställa WhatsApp-meddelanden om du har blivit blockerad?

Vanliga frågor:

Vad händer efter att ha avblockerat någon på WhatsApp?

Efter att ha avblockerat någon på WhatsApp kan den presentenHan kommer att kunna se din profil och skicka meddelanden till dig. Du kommer dock inte att få ett meddelande om att du har låst upp den.

När du blockerar någon på WhatsApp och sedan avblockerar dem, får du meddelandena?

Du kommer inte att få några meddelanden som presenten skickade till dig medan de var blockerade. Meddelanden som skickas under den perioden hämtas inte när du avblockerar presenten.

Hur kan jag veta om en blockerad kontakt har skrivit till mig?

Du kan inte se deras profilbild, deras status eller deras senaste anslutning. Du kommer inte att kunna skicka meddelanden till honom eller ringa honom heller. Alla meddelanden du försöker skicka till henne kommer bara att visas med en bock, vilket indikerar att de inte har levererats. Det finns inget sätt att veta om en blockerad kontakt har skrivit till dig.

Vi hoppas att du gillade vår artikel Om jag avblockerar någon på WhatsApp, kommer de att göra det
och allt som har med saker att göra inom teknikvärlden, mobiltelefoner och den tekniska världen.

 Om jag avblockerar någon på WhatsApp, kommer de att göra det
  Om jag avblockerar någon på WhatsApp, kommer de att göra det
  Om jag avblockerar någon på WhatsApp, kommer de att göra det

Intressanta saker att veta innebörden: Dator

Här lämnar vi också ämnen relaterade till:Teknologi