Hur man stänger av fotopostering

Hur man stänger av fotopostering

har flera länkade konton i sociala medier kan ha flera fördelar. En av dem är att spara tid. Och det är att med så många nätverk är det svårt att ägna några minuter dagligen eller varje vecka till att ladda upp innehåll till var och en av profilerna som vi har på Internet. Fb och Instagram har inbyggd funktionalitet där nya Instagram-inlägg automatiskt laddas upp till vår Fb-vägg, Det kan dock vara så att du inte längre vill ha den här funktionen aktiv. I det här inlägget kommer vi att lära dig hur man gör inaktivera länken mellan de två profilerna.

Inaktivera automatiskt inlägg på Fb helt

En av teknikerna som Mark Zuckerberg använde för att säkra marknadsandelar i sociala nätverk var att diversifiera sin verksamhet. 2012 tog företaget över Instagram, ett mycket modernare nätverk med en mycket yngre publik. På kort tid började båda nätverken ha ganska intressanta delade funktioner. Idag kan du slå samman Instagram Direct- och Fb Messenger-meddelanden, vilket gör att du inte kan ha upprepade chattar på två oberoende nätverk. Och å andra sidan är en annan funktion som också används ofta av många användare koppling mellan Instagram- och Fb-profiler.

Vissa användare tycker att det är ganska bekvämt att varje inlägg som görs på Instagram replikeras automatiskt på Fb-profilen. På så sätt laddas innehållet upp till den andra profilen — som säkert är lite mer övergiven — och vi slösar inte tid på att manuellt ladda upp samma publikation.

Varför ska jag ta bort länken till mina konton?

Men om du redan ser det du har inga interaktioner på fbeller om du inte är intresserad av att fortsätta dela dina bilder på din personliga Fb-profil, kan den här funktionen återkallas helt.

En annan anledning att bryta denna länk är att Fb och Instagram är helt olika nätverk. De har inte bara en annan publik, utan deras innehåll måste också struktureras annorlunda. På Instagram kommunicerar vi med bilder och det är allt vanligare att folk laddar upp korta videor, antingen i stories eller i Reels. Därför är det ganska troligt att inläggen du gör på Instagram inte längre anpassar sig väl till stilen på Fb.

Hur man tar bort länken mellan Fb och Instagram-profiler

Om du vill sluta dela dina Instagram-inlägg automatiskt till ditt Fb-konto gör du följande: Nästa steg:

  1. öppna instagram aplicación på din mobiltelefon
  2. Tryck på miniatyrbild av din profil i det nedre högra hörnet av skärmen.
  3. Tryck nu på ikonen för de tre horisontella linjerna i det övre högra hörnet.
  4. Gå in i ‘Miljö‘.
  5. Scrolla ner och skriv in nu i ‘konto‘.
  6. Gå nu till ‘Dela med andra appar‘.
  7. Klicka på ‘Fb‘ och avmarkera alla alternativ du vill ta bort.

När detta är gjort kommer våra Fb-användare inte längre ha tillgång till någon typ av rörelse som vi har gjort på Instagram. De två sociala nätverken kommer att bli helt oberoende.

Vi hoppas att du gillade vår artikel Hur man stänger av fotopostering
och allt som har med saker att göra inom teknikvärlden, mobiltelefoner och den tekniska världen.

 Hur man stänger av fotopostering
  Hur man stänger av fotopostering
  Hur man stänger av fotopostering

ntressanta saker att veta innebörden: Mobiltelefon

Här lämnar vi också ämnen relaterade till:Teknologi