Hur man ser på Fb vilka sidor jag följer på

Hur man ser på Fb vilka sidor jag följer på

Genom Fb-sidor är det enkelt att följa varumärken, organisationer eller information om vilket ämne som helst som intresserar dig. På datorn är det lätt att se dessa sidor som du följer, men Hur ser jag på Fb vilka sidor jag följer på min mobil? Vi visar dig nedan.

Fb är ett av de sociala nätverk som har flest användare med mer än 1 000 miljoner. I den kan du skapa grupper, posta på kontaktväggen, ladda ner videor, följa eller skapa sidor, etcétera. På tal om sidor, förutom de tusentals användare som appen har, är antalet sidor för varumärken, företag, organisationer, media eller något annat ämne som finns på plattformen också överraskande. Det fanns upp till 50 miljoner år 2021 och att bara de som översteg tusentals “gilla” räknades.

Om du är en av dem som följer några av dessa sidor och du gillar att se dem från alla enheter, kanske du undrar: Hur ser jag på Fb vilka sidor jag följer på min mobil? Därefter ger vi dig svaret så att du inte missar ditt innehåll från de varumärken eller organisationer du följer.

Att veta hur man ser på Fb de sidor som jag följer på min mobil Du behöver bara utföra stegen som vi visar dig i följande avsnitt:

  • Öppna Fb på din mobila enhet antingen med Android eller iOS.
  • Klicka på ikonen för din profilbild som visas i Fb-gränssnittet.
  • Sedan i ikonerna som visas välj den för “Sidor” som visas med en orange flagga.
  • Nu i alternativen som visas högst upp klicka på “sidor du gillar”.
  • där Du kommer att se i form av en lista alla sidor som du följer, samt de förändringar som har genomförts i dem.

Hur man döljer sidorna som jag följer på Fb från min mobil

Du vet redan hur du ser på Fb de sidor som jag följer på min mobil, men Hur döljer jag sidorna som jag följer på Fb från min mobil så att ingen kan se dem? Ta reda på det nedantion.

För att dölja sidorna som jag följer på Fb från mobilen, öppna appen och tryck sedan på din profilbild. Gå sedan till avsnittet “Inställningar och sekretess” och klicka sedan på “Sekretessgenvägar”.

Klicka sedan på “Se sekretessalternativ” och ange sedan “Vem kan se personerna, sidorna och listorna du följer” och välj “Bara jag”. Nu kommer sidorna du följer att vara dolda och ingen kommer att kunna se dem.

Hur man slutar följa sidor på Fb

Med tiden förändras intressen och du kanske av någon anledning är intresserad av att veta hur man slutar följa sidor på fb så att de inte längre visas i listan eftersom deras innehåll inte intresserar dig.

För att sluta följa sidor på Fb måste du helt enkelt öppna appen och sedan klicka på den cirkulära ikonen med din profilbild. Klicka sedan på “sidor” och senare högst upp klicka på knappen “sidor du gillar”. Klicka nu på de tre prickarna på höger vih som visas bredvid namnet på sidan. Bland alternativen som visas väljer du alternativet “Jag gillar det inte längre…”. På så sätt kommer du att sluta följa dessa sidor och de kommer inte att visas i listan över alla sidor som du följer eller de ändringar som har skett på dem.

Det är inte alls dåligt, granska då och då sidorna som vi gillade och sluta följa de som inte längre intresserar oss eftersom de till exempel nästan aldrig uppdateras. Dessutom kan det vara så att vi utan att inse det har börjat följa sidor som egentligen inte är intressanta för oss, men en dag när vi surfade i appen klickade vi på fortsätt-knappen utan att vara medvetna om det. Det intressanta är att bara debe de som vi är intresserade av allt innehåll de publicerar.

Vi hoppas att du gillade vår artikel Hur man ser på Fb vilka sidor jag följer på
och allt som har med saker att göra inom teknikvärlden, mobiltelefoner och den tekniska världen.

 Hur man ser på Fb vilka sidor jag följer på
  Hur man ser på Fb vilka sidor jag följer på
  Hur man ser på Fb vilka sidor jag följer på

ntressanta saker att veta innebörden: Mobiltelefon

Här lämnar vi också ämnen relaterade till:Teknologi