Hur man kalibrerar Android GPS med

Hur man kalibrerar Android GPS med

Med regelbunden användning av vår android mobiler, är det möjligt att vissa grundläggande funktioner i den börjar misslyckas eller ger problem. En av de buggar som mest rapporterats av användare av android mobiler Det är de som hänvisar till GPS, särskilt när det gäller anslutning.

Jag läser mer och mer yttranden från användare som inte alls är nöjda med beteendet hos dem Android GPS från sina terminaler. De viktigaste klagomålen kommer fördröjningen av Android GPS i anslutningen till satelliter eller i de många avbrott de lider av.

Vissa användare har bett Google plus att ersätta sina Nexus-terminaler med påstådda problem i Android GPSsom anger att med den nya mobilen ersatt, den Android GPS det fungerar som det ska.

För en tid sedan pratade vi om en applikation, Faster GSP, som modifierade vissa interna systemfiler för att orsaka Android GPS ansluter snabbaremen att ingenting kan göras om vår Android GPS misslyckas eftersom den inte är korrekt kalibrerad.

Under en tid har jag upplevt problem i GPS Android för min Nexus 5och att jag bara använder den för att övervaka min fysiska aktivitet när jag idrottar med applikationen runastisk. Efter att ha perfekt kopplat min Android GPS och att jag inte hade något fel, började jag direkt få förseningar i anslutningen, till en sådan grad att Android GPS slutade aldrig ansluta.

Först tänkte jag installera om systemet på min Nexus 5, men när jag letade lite hittade jag ett program som verkar ha löst mina anslutningsproblem. Allt handlar om appen GPS-status och verktygslådaen serie verktyg för vår Android GPS inklusive dess kalibrering.

Jag brukar använda den här applikationen för att ansluta innan Android GPSså efter applikationer som Runastic lokalisera före GPS.

Som jag sa till dig är GPS-status en komplett tillämpning av information från vår Android GPS som visar oss data från vår sensor, såväl som vår position, signalintensitet, precision, hastighet, acceleration, höjd eller lutning.

Den har också många verktyg för oss Android GPS som kompass, nivellering, markering och delning av platser.

Även om vi kan hitta den här applikationen gratis på Google plus Play, är inte alla verktyg tillgängliga gratis och för att få tillgång till några av dem måste vi köpa Pro-versionen av applikationen.

Men den verkliga fördelen med GPS-status är förmågan att gör vår Android GPS-anslutning snabbareför vilken data hämtas från A-GPS när du startar applikationen.

För att göra detta kan vi komma åt alternativet från applikationsmenyn Verktyg där vi hittar möjligheten till Hantera A-GPS-status. Från detta alternativ kan vi återställ cachen för vår Android GPS och ladda ner den nya datan så att vår Android GPS ansluter snabbare.

jag, efter många misslyckanden med Android GPS på min Nexus 5Jag har lyckats återansluta snabbt med den här applikationen.

Vi hoppas att du gillade vår artikel Hur man kalibrerar Android GPS med
och allt som har med saker att göra inom teknikvärlden, mobiltelefoner och den tekniska världen.

 Hur man kalibrerar Android GPS med
  Hur man kalibrerar Android GPS med
  Hur man kalibrerar Android GPS med

Intressanta saker att veta innebörden: Program

Här lämnar vi också ämnen relaterade till:Teknologi