Hur man blockerar WhatsApp-tillstånd för

Hur man blockerar WhatsApp-tillstånd för

WhatsApp-tillstånd är ett sätt att uttrycka dig och visa vad som intresserar dig eller vad du gör hela tiden. Men du kanske inte vill att alla dina kontakter ska se dina statusar, vare sig det är av integritet, säkerhet eller någon annan anledning. Lyckligtvis erbjuder WhatsApp dig flera alternativ för att konfigurera vem som kan se dina statusar och vem som inte kan.

Skulle du vilja veta hur man blockerar whatsapp-status så att vissa kontakter inte kan se vad du postar? I den här artikeln förklarar vi steg för steg hur du gör det enkelt och snabbt.

Hur blockerar jag WhatsApp-tillstånd? Följ dessa steg:

  1. Öppna WhatsApp-applikationen och gå till fliken stat.
  2. Klicka på ikonen med tre prickar i det övre högra hörnet och välj Staternas integritet.
  3. Här kan du välja mellan tre alternativ: Mina kontakter, Mina kontakter utom… eller Dela bara med…

Jag vill inte se en persons WhatsApp-status, vad gör jag?

Om du inte vill se en persons WhatsApp-status finns det flera alternativ du kan ta:

  • Tysta personens tillstånd så att de inte visas i statussektionen.
  • Blockera presenten från att se dina statusar eller skicka meddelanden till dig.
  • Ta bort presenten från din kontaktlista så att de inte visas i WhatsApp.

Relaterad artikel:

Hur blockerar jag WhatsApp-tillstånd på Android och iPhone?

Om du vill förhindra att några av dina kontakter ser dina WhatsApp-statusar kan du blockera dem genom att följa dessa steg:

  1. Öppna WhatsApp och gå till fliken stat.
  2. Tryck på menyikonen (tre punkter) uppe till höger och välj Staternas integritet.
  3. Välj ett av alternativen: mina kontakter (alla dina kontakter kan se dina statusar), Mina kontakter utom… (du kan välja vem du inte vill visa dina statusar för) eller Dela bara med… (du kan välja vem du vill visa dina statusar för).
  4. Om du väljer Mina kontakter, utom… eller Endast dela med…, markera de kontakter du vill blockera eller tillåta och tryck på knappen Okej.
  5. Kontakter som du har blockerat kommer inte att kunna se dina statusar förrän du ändrar dina sekretessinställningar.

Notera: Den här inställningen påverkar bara statusar du lägger upp efter att du ändrat den. Statuser som du har lagt upp tidigare kommer fortfarande att vara synliga för kontakter som du har blockerat eller avblockerat.

Hur slutar man se någons status utan att blockera dem?

Om du vill sluta se någons WhatsApp-status utan att blockera dem kan du stänga av deras statusuppdateringar. För att göra det, följ dessa steg:

  1. Öppna WhatsApp-applikationen på din mobiltelefon och gå till fliken stat.
  2. Leta reda på statusen för någon du vill sluta se och tryck kontinuerligt på kontakten.
  3. Klicka på alternativet i meddelandet som visas Stum.

Således kommer du inte att se statusen för den presenten om du inte visar avsnittet med tysta kontakter som visas i slutet av statuslistan. Du kan återställa det här alternativet när som helst om du vill se dina statusar igen.

Aspekter att ta hänsyn till när du blockerar WhatsApp-tillstånd

Om du vill blockera WhatsApp-tillstånden för vissa personer måste du ta hänsyn till följande aspekter:

  • Du kan bara blockera statusen för personer du har lagt till som kontakter på din telefon.
  • Blockerade personer kommer inte att kunna se dina statusar, men du kommer inte att kunna se deras heller.
  • Blockerade personer kommer fortfarande att kunna skicka meddelanden och ringa dig på WhatsApp, om du inte blockerar dem för det också.
  • Du kan när som helst avblockera en persons status från avsnittet WhatsApps sekretessinställningar.

Vi hoppas att denna artikel på hur man blockerar whatsapp-status har gjort det möjligt för dig att dra full nytta av sekretessalternativen som erbjuds av världens mest populära meddelandeapplikation.

” RELATERAD: Hur man tar bort WhatsApp-tillstånd

Vanliga frågor:

Hur vet man om en kontakt har blockerat dig på WhatsApp?

Om du vill veta om en kontakt har blockerat dig på WhatsApp kan du göra följande:

  • Kontrollera om du kan se deras profilfoto, deras senaste anslutningstid eller deras status. Om du inte kan se någon av dessa saker kan det vara ett tecken på en blockering.
  • Försök att ringa ett röst- eller videosamtal vía WhatsApp. Om samtalet inte ansluter eller avbryts kan det vara en annan blockeringssignal.
  • Skapa en WhatsApp-grupp med kontakten. Om du ser ett meddelande som säger “du är inte behörig att lägga till denna kontakt”, så är det säkert att du har blivit blockerad.
  • Be en gemensam vän att se om de kan se profilen eller prata med kontakten. Om din vän kan göra det och du inte kan, är chansen stor att de har blockerat dig.

Varför öppnas inte en WhatsApp-status?

Om du inte kan se en WhatsApp-status kan det bero på olika anledningar. Några av de möjliga orsakerna är:

  • Kontakten som lade upp statusen har inte ditt nummer sparat i sin adressbok eller har blockerat dig.
  • Din WhatsApp-aplicación är föråldrad och behöver en uppdatering.
  • Dina sekretessinställningar hindrar dig från att se statusen för vissa kontakter.
  • Din internetanslutning är svag eller instabil och tillåter dig inte att ladda statusen korrekt.

Vi hoppas att du gillade vår artikel Hur man blockerar WhatsApp-tillstånd för
och allt som har med saker att göra inom teknikvärlden, mobiltelefoner och den tekniska världen.

 Hur man blockerar WhatsApp-tillstånd för
  Hur man blockerar WhatsApp-tillstånd för
  Hur man blockerar WhatsApp-tillstånd för

Intressanta saker att veta innebörden: Dator

Här lämnar vi också ämnen relaterade till:Teknologi