Tillbehör

Hur man blockerar någon på YouTube från att kommentera dina videor

Dela med sig

När du blockerar någon på YouTube hindrar du användaren från att kommentera dina videor, men du hindrar inte användaren från att se ditt innehåll.

YouTube är den bästa och mest populära videoströmningsplattformen som finns tillgänglig för närvarande. Där borta, du kan få vad som helst du kan föreställa dig, från klasser, tutorials eller roliga videor, till den senaste framgången för din favoritartist.

Du kan också skapa din egen kanal och ladda upp det innehåll du gillar mest, och även om din kanal kommer att vara offentlig kan du bestämma vem du ska interagera med. Det är därför vi har förberett en steg-för-steg-guide för dig, där vi visar dig hur man blockerar någon på youtube från att skriva kommentarer. Så du kan inte sluta läsa det här inlägget.

Bestäm vem som kan lämna kommentarer på din YouTube-kanal

Hur man blockerar någon på YouTube från att kommentera dina videor

Att lägga upp videor och innehåll på din YouTube-kanal innebär att du öppnar upp ditt arbete för allmänheten, och det kan leda till oönskade kommentarer från vissa användare. Om du har några obehagliga interaktioner med en YouTube-användare kan du lås den bara så att han inte gör ytterligare kommentarer på dina videor.

Naturligtvis, vad du bör tänka på är att detta inte på något sätt kommer att hindra dem från att se dina videor, det kommer bara att hindra en given användare från att kommentera. Och det är att det tyvärr inte finns något sätt att hindra någon från att titta på en video på YouTube, såvida den inte är tillgänglig för alla i ditt land. Det bästa med allt detta är dock att du kan blockera någon på YouTube från din dator eller från mobilappen för Android och iOS. Och här visar vi dig hur.

Hur man blockerar någon på YouTube från din dator

Hur man blockerar någon på YouTube från att kommentera dina videor

Du kan blockera någon, från din PC eller bärbara dator, från att kommentera på din YouTube-kanal, bara genom att följa dessa steg:

  • Öppna YouTube i den webbläsare du väljer.
  • Gå nu till profilen för användare du vill blockera. För att göra detta behöver du bara söka efter en kommentar eller video av honom och klicka på hans användarnamn.
  • Välj sedan alternativet Handla om, uppe till höger på användarens profilsida,
  • På sidan som öppnas nästa, klicka på ikonen för grå flagga.
  • Klicka på alternativet i popup-menyn Blockera användare.
  • Bekräfta att du verkligen vill blockera personen genom att klicka på knappen Skicka, och redo.

Hur man blockerar någon på YouTube med hjälp av mobilappen

Hur man blockerar någon på YouTube från att kommentera dina videor

Du vet redan hur du blockerar en YouTube-användare från din favoritwebbläsare, men, vad händer om du använder YouTube-appen? Tja, det finns inget att oroa sig för, eftersom du också kan göra det snabbt och enkelt:

  • Gå in i YouTube-appar på din smartphone.
  • öppna profilen för personen du vill blockera. Du kan göra detta genom att klicka på deras profilbild varhelst de har lagt upp en video eller kommentar.
  • Tryck sedan på tre pricksmeny, finns högst upp i din profil.
  • Klicka på alternativet dölja användare i popup-menyn.
  • Att sluta, bekräfta att du verkligen vill blockera användaren.

Hur man avblockerar någon på YouTube

Hur man blockerar någon på YouTube från att kommentera dina videor

Om du blockerar någon, antingen avsiktligt eller av misstag, och sedan vill tillåta den här personen att kommentera dina videor igen, du kan enkelt låsa upp den. För det behöver du bara följa dessa enkla steg:

  • Logga in Youtube.
  • Nu, från tjänstens hemsida, klicka på avatar för ditt konto längst upp till höger.
  • Klicka sedan på YouTubeStudio, i rullgardinsmenyn.
  • Klicka sedan på alternativet Miljö, finns i den vänstra navigeringspanelen.
  • Klicka på Gemenskap.
  • I avsnittet dolda användare, Hitta personen du vill avblockera och klicka på “X” för att ta bort dem från listan.

Du kan också avblockera en användare genom att gå till deras profilsida (antingen i webbläsaren eller mobilappen) och välja Lås upp användare på den grå flaggikonen eller menyn med tre punkter. Det vill säga att alla låsta användare kan låsas upp från samma meny som de först låstes från.

Relaterade ämnen: Teknologi

Dela med sig

Disneys logotyp

Vi finns på Google Nyheter! Att följa

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba