Tillbehör

Fördelarna med ett bra batteri i din mobiltelefon

Dela med sig

Om du funderar på att byta mobiltelefon bör du känna till anledningarna till varför batteriet är en av de olika aspekterna.

Du vet det där ordspråket att du inte missar något förrän du tappar det? I mitt fall skulle det vara tvärtom, jag har inte beundrat något så mycket förrän jag fick möjlighet att prova det. I mitt fall, min historia med batterier Det har alltid varit lite komplicerat. Jag vet inte anledningen, men Det slutar alltid med att jag väljer andra funktioner ovanför batteriet.

iPhone Xr-batteriet är fantastiskt

Ändå, Jag har nu med mig en iPhone Xr och hans energi är värd att beundra. Låt mig ge dig en recension av hur du får ut det mesta av ditt batteriförutom att analysera hur en telefon, som du måste ladda varje dag, kan erbjuda dig.

Färre tillbehör, färre komplikationer

Låt oss inse det, det är ganska coolt. ha en armé av kablar, höljen, fodral, laddare, externa batterier och andra tillbehör, men verkligheten är att, särskilt för de människor som rör sig dagligen, det är en olägenhet bära för många prylar. En av de stora fördelarna med att ha ett bra batteri är att du knappast behöver använda en bärbar laddare eller något av de där hemska fodralen med inbyggt batteri. Lyssna på mig.

Fördelarna med ett bra batteri i din mobiltelefon

Att ladda under dagen är ofta ett tecken på svaghet

I min egen erfarenhetefter flytten från Samsung Galaxy Note8 till iPhone Xr, utnyttjandet vad gör jag just nu från det externa batteriet är praktiskt taget noll. Och praktiskt taget utan honom. Under de tre veckor som jag har använt min enhet, Jag har aldrig behövt ladda den under dagen. Medan det tidigare var omöjligt att lägga sig utan att behöva doppa i den jäkla laddningskabeln. Säg till om det inte är en stor fördel när du bestämmer dig för den ena eller andra terminalen.

Använd flygplansläge klokt

Naturligtvis, om du befinner dig i situationen behöver spara batteriJag ger dig några råd. Det är att föredra att dedikera tiden för användning av mobilen till uppgifter som bara kan lösas på det sättet och för ingen annan. Jag förklarar. Om det du vill är att titta på en YouTube-video hemma, kanske du kan, om du har möjlighet, casta ditt innehåll till tv och använd bara din telefon för att välja de videor du vill titta på. ett annat tipsnär du är en lång period utan att röra din telefon, skulle det vara sätt den i flygplansläge. Batteribesparingen är avsevärd.

TV-spel är verkliga

Jag menar spel på din mobiltelefon. Jag antar att det har hänt dig också. Du har stunder att döda under dagen och modespelsremsor för att fördriva tiden på ett så underhållande sätt som möjligt. Jag till exempel nu Jag har en besatthet av bråkstjärnor Y Fortnite, båda perfekt anpassade till mobiltelefoni. Om din mobil inte är det tillräckligt kraftfull på området för autonomi, glöm det skada dig med din terminal.

Om du vill spela var som helst, skaffa en telefon med ett stort batteri

De mängd telefonresurser som konsumerar dessa videospel, deras krav med processornsärskilt om vi talar om fallet med Fortnite och den del som drar mest batteri, den skärmen påägna sig åt videospel en chimär om du inte har en stor terminal som sticker ut för sin autonomi. En bra anledning att välja batteriet som huvudyrkande.

Gör mer utan begränsningar

De erfarenhet av att använda en enhet med begränsad autonomi gör att du använder din mobiltelefon i mindre utsträckning, kanske en bra lösning för de där fastna, men en dåligt alternativ om du behöver det för dina dagliga sysslor. Att inte vara medveten om den jäkla procenten är en välsignelse om man vill få ut det mesta av det till din terminal. Du kan ringa samtal, kommunicera via sociala nätverk, ta och redigera foton, se multimediainnehåll och mycket mer utan att oroa dig för belastningen.

Fördelarna med ett bra batteri i din mobiltelefon

Vi har var och en anledning att besluta om mobilterminaler

Kanske, när du bestämmer dig för att köpa en ny terminaldu vill prioritera andra element som den bakre kameran, operativsystemet eller skärmen, men jag föredrar utan tvekan batteriet som det centrala elementet av min favoritenhet. Och ja, även om iPhone Xr är den nya Apple-familjens fula brorskulle deras äldre bröder vilja ha sin autonomi.

Relaterade ämnen: Teknologi

Dela med sig

Disneys logotyp

Vi finns på Google Nyheter! Att följa

Relaterade inlägg

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK