De bästa fraserna och idéerna av anteckningar från

De bästa fraserna och idéerna av anteckningar från

Gillar du en kille och vågar inte ta första steget? Med hjälp av sociala medier är detta lite lättare. Om du vet att han följer dig i någon av dem behöver du bara en slående publikation för att den andre ska kunna tala med dig. Till exempel några instagram inlägg idéer som kan vara intressant för den andra presenten.

Naturligtvis är det ofta svårt för oss att hitta perfekt fras så att den andra presenten lägger märke till oss. För att hjälpa dig lite kommer vi att göra ett urval av Instagram-anteckningsidéer som gör att din kärlek inte kan motstå att skriva till dig.

Fraser för Instagram-anteckningar för din crush för att öppna en konversation

om du letar Fraser för Instagram-anteckningar för din crush för att öppna en konversation, ett intressant alternativ kan vara att välja vackra Instagram-anteckningsidéer som kan locka din uppmärksamhet. Vi ger dig några idéer:

 • En liten positiv förändring kan förändra hela din dag, eller hela ditt liv.
 • Slutet är början på något annat.
 • Om det inte kommer, använd “gå”-planen.
 • Du syns i varje låt jag hör.
 • Den vackraste kurvan hos en kvinna är hennes leende.
 • När jag är ensam med dig känner jag mig fri igen.
 • Det är först när jag tappar bort mig själv i någon annan som jag hittar mig själv.
 • Titta inte tillbaka, du går inte den vägen längre.
 • Var glad, var ljus; var dig själv.
 • Om möjligheten inte knackar, bygg en dörr.
 • Hur mycket kärlek får plats i en kram?
 • Möt mig där de vilda sakerna finns.
 • Livet är fullt av vackra saker, till exempel du.
 • Jag gillar när vi är, så här, i plural.

Roliga fraser för din crush att interagera med dina Instagram-anteckningar

Humor är ett av de bästa vapnen för att vinna hjärtat hos presenten du gillar. Och att välja roliga fraser för att din kär ska interagera med dina Instagram-anteckningar kommer att få en stor framgång.

 • Jag är inte lat, jag är i energisparläge.
 • Jag gillar hashtags eftersom de ser ut som våfflor.
 • Jag börjar misstänka att mitt livs kärlek är jag.
 • Den enda som dominerar mig… är sömnen.
 • Jag trodde tidigare att jag var obeslutsam, men nu är jag inte säker.
 • Jag är inte ovanlig, jag är begränsad upplaga.
 • Hej, jag kom precis för att visa dig denna solbrända kropp.
 • Läs inte nästa mening… Vilken rebell du är, jag gillar dig, du borde prata med mig.
 • Jag är ingen hund, men woof med dig.
 • Var den person du var för lat för att vara igår.
 • Det finns strider som bara kan vinnas genom att fly.
 • Spring efter dina drömmar! Om du inte når dem, idrottar du åtminstone.
 • Det dåliga med att vara punktlig är att det aldrig finns någon i närheten som uppskattar det.
 • Elefantskämt är inte bra. För de är irrelevanta.

Anteckningsidéer på Instagram för din kära till dig vía DM

Om ingen av de Instagram-anteckningsidéer för din kära för att öppna DM som vi har gett hittills har övertygat dig, vi kommer att ge dig några fler som kan vara intressanta för dig. I slutändan, om du känner den andra presenten, är idealet att tänka på något personligt för honom/henne. Men om du inte har så mycket fantasi är vi säkra på att några av dessa fraser kan hjälpa dig.

 • Kärlek är ett väldigt svagt ord för att beskriva vad jag känner.
 • Så många århundraden, så många världar, så mycket utrymme och slump.
 • Allt är roligt, bara det händer någon annan.
 • Du är inte människa, för människor är inte perfekta.
 • Jag blir kär i dina ögon… men de känner mig inte än.
 • Det bästa med att gå till jobbet är att komma hem i slutet av dagen.
 • Din enda brist är att inte vakna bredvid mig.
 • Ingen kan få dig att känna dig underlägsen utan ditt samtycke.
 • Plantera ett träd och du kommer att göra en hund glad.
 • Det har varit kul, jag skulle ha fel igen.

Vi hoppas att du gillade vår artikel De bästa fraserna och idéerna av anteckningar från
och allt som har med saker att göra inom teknikvärlden, mobiltelefoner och den tekniska världen.

 De bästa fraserna och idéerna av anteckningar från
 De bästa fraserna och idéerna av anteckningar från
 De bästa fraserna och idéerna av anteckningar från

ntressanta saker att veta innebörden: Mobiltelefon

Här lämnar vi också ämnen relaterade till:Teknologi